Bonden och Vinlådan
Benoit Camus

Juicy Gamay, Skalmacererad Chardonnay & oxiderat Chardonnay vin (Jura style)

Väntat länge på att få hem de här personliga vinerna ifrån Benoit Camus.

  • L'Oxida-Pif - Oxiderad Chardonnay, blint skulle jag gissa på mitt favoritområde Jura, tji fick jag.
  • Le Délire de Coppi, Jean-Francois Malsert underbart örtigt orange vin med struktur, mineralitet och finess, lufta gärna vinet för att få njuta av hela spektrat av smaker. Druvorna växer i St Joseph, Norra Rhône och består av Viognier, Roussanne, Marsanne.
  • Chateau Roulant - Old school Gamay lätt i kropp, full med energi & nafsande tanniner. Öppnas upp snyggt i glaset för den som önskar lite mer Gamay.
  • Le Vagabond - Sammetslen Gamay, med lätt kropp & hög klunkfaktor, det här är GlouGlou när det ger mest intryck. (Finns även på Magnum). Bilderna är från vårt första möte nere i Loire tidigare i år, i slutet av Januari BC.

Vill man ha en vinlåda med 2 flaskor var per röda samt 1 av den saftiga skalmacererade chardonnayn samt en av de 24 flaskor med oxiderad Chardonnay så beställ Bonden & Vinlådan "Benoit Camus"

Som bonus kan man vara en av 24 personer som får en Bonden & Vinlådan "Benoit Camus Magnum", då byter vi ut en flaska Vagabond mot en flaska Vagabond Magnum samma härliga glou glou vin men dubbelt så stor flaska.

Priset för Benoit Camus är 1530:- och för Benoit Camus Magnum 1775:-

Benoit Camus
Benoit Camus Magnum